مجموعه انگاریوم

مجموعه انگاریوم


معرفی مجموعه

«آسمان­ نما» به دنبال ایجاد شبکه آسمان نماهای فارسی زبان

 

سید محمدهادی طباطبایی از جمله افرادی است که گذراندن سال­های نخست زندگی در خارج از کشور و چند سال تحصیل در محیط آموزشی آن­جا، باعث شده توقعی بیش از آنچه در سیستم آموزشی ابتدایی بومی برای دانش ­آموزان فراهم می­کند، برای او ایجاد شود. به همین دلیل در بازگشت به ایران، آموزش ­هایی فراتر از آنچه در سیستم آموزش و پرورش وجود داشته را جست و جو کرده­ است. او از همان سال نخست ورود به دبیرستان، تحصیل در رشته فیزیک و نجوم را به عنوان هدف اولیه در نظر گرفته و پس از دوران دبیرستان نیز به تحصیل در رشته فیزیک مشغول شده و ضمن تحصیلات دانشگاه، فعالیت­های خود در حوزه نجوم را در انجمن­های علمی ادامه داده ­است.

این جوان نخبه کم ­کم به این نتیجه می­رسد که به جای تحصیل در دانشگاه و تبدیل شدن به یک عضو هیات علمی دانشگاه، به تاسیس مجموعه­ های برای ترویج علم و افزایش میزان علاقمندی به علم آموزی اقدام کند. لذا مجموعه ه­ای را پایه گذاری می­کند که کم کم تبدیل به یک شرکت تعاونی دانش بنیان می­شود. او کار را با تولید برخی از المان­های علمی آغاز می­کند و کم ­کم به ساخت یک «آسمان­ نما» به عنوان یک رسانه علمی - ترویجی اقدام می­کند. ضمن اینکه این آسمان نما به دلیل وجود امکانات پخش دیجیتال در آن، علاوه بر معرفی و نمایش آنچه که در آسمان قرار دارد، این قابلیت را دارد که هر موضوع دیگری نیز شبیه آنچه در یک تور مجازی اتفاق می­ افتد، در فضای آن نمایش داده شود.

این آسمان نما به صورت خودگردان اداره می­شود و تلاش بر آن بوده که هزینه ­های خود را تامین کند. از سال 1397 تا کنون با وجود قرار گرفتن بخشی از این زمان در دوره شیوع کرونا که منجر به تعطیلی بسیاری از فعالیت­های آموزشی شد، بیش از 50 هزار نفر از طریق بلیط فروشی از این آسمان­ نما بازدید کرده­ اند و مخاطبان آن نیز غالبا اردوهای دانش ­آموزی بوده ­اند، البته اردوها و بازدیدهای خانوادگی را نیز شامل شده و سناریوهای مختلف برای نمایش طیف­ های مختلف سنی، از خردسال تا بزرگسال در آن فراهم آمده­ است.

آسمان­ نما، محلی برای نمایش است و قابلیت آن را دارد که بازدیدهای آن در سناریوهای مختلف، استمرار داشته باشد. همچنین در کنار بازدید از آسمان­ نما، بسته ­های علمی نیز فراهم شده که علاوه بر ارائه اطلاعات، جنبه ­های انگیزشی نیز برای بازدید کنندگان داشته باشد. حتی این قابلیت در آسمان نما فراهم آمد که پس از تعطیلی اردوهای راهیان­ نور در دوره شیوع کرونا، بخشی از مطالب قابل ارائه، با استفاده از همین فضای فیزیکی آسمان­ نما به اردوهای دانش ­آموزی ارائه شود.

فعالیت­ های این شرکت دانش بنیان فقط به محدوده دانشگاه فردوسی خلاصه نشده و پس از انتشار اخبار مرتبط با این آسمان­ نما، شهرداری رشت نیز تصمیم می­گیرد فضایی را که سال­ها پیش برای این موضوع در نظر گرفته و به تعطیلی ختم شده بود را با کمک این تیم احیا کند و به بهره برداری برساند.

سید محمدهادی طباطبایی و تیم او در نظر دارند میزان بازدید از مجموعه آسمان نمای دانشگاه فردوسی را طی 2 سال آینده به سالیانه بیش از 60 هزار بازدید برسانند. ضمن اینکه تلاش می کندد طی سال­های آینده، شبکه آسمان نماهای فارسی زبان را در ایران و کشورهای فارسی زبان اطراف ایران ایجاد و این محتوا را به سایر نقاط دنیا نیز ارائه کنند.

ویدیو ها

پوستر ها

 

 

راه های ارتباطی

 آدرس مجموعه: مشهد - میدان آزادی - پردیس دانشگاه فردوسی مشهد آسمان نمای دانشگاه فردوسی

تلفن ثابت: 05138800466

تلفن همراه: 09158923180

وب سایت : https://fum360.com

شبکه های اجتماعی:
رویداد هم افزایی فعالان فرهنگی اجتماعی خراسان رضوی @1401