«محیا» بستری برای تکمیل مهارتها و دانش معلمی
به نظر می رسد به دلایل متعدد، اثرگذارترین بخش هر نظام آموزشی «مربی» است. هر جا که راهبری آموزشی یا تربیتی دانش آموزان، به دست یک مربی دانا و مهذب سپرده شده ثمرات چشمگیر آن نیز قابل مشاهده بوده است. امروزه تربیت دینی نسل جوان جامعه، توسط عوامل متعددی در معرض آسیب و تهدید قرار گرفته است. نظام تبلیغات جهانی، ساختار مناسبات مجازی، محتوای آموزشی و... مشکلات فراوانی را برای تربیت نسل مؤمن و متدین ایجاد نموده است. از طرف دیگر بر اساس آموزه های دینی، تربیت و تهذیب مقدم بر تعلیم و آموزش است، لذا رسالت الهی دغدغهمندان حوزه تربیت، در گروی عملکرد موفق در تربیت دینی نسل آینده جامعه است.
بر همین اساس طراحی برنامه های تربیت مربی محیا به لحاظ مبانی نظری به صورت جدی و اصولی بر مکتب تربیتی اهل بیت علیهم السلام متکی است و دو منبع غنی قرآن و عترت (ثقلین) را به عنوان مرجع ارزشی خود پذیرفته است و بر آن است که مبانی تربیتی خود را متناسب با فطرت و سعادت دنیا و آخرت انسان و برگرفته از نصوص و مطاوی کلمات عالمان وحی سامان دهد و در عین حال نسبت به دستاوردهای تجربی و دانشی اندیشمندان و فعالان عرصه تربیت بشری نیز با دقت و احترام می نگرد و مترصد است آنچه در این میدان حاصل شده و با اصول مکتب وحی سازگار است در برنامه های خود مورد استفاده و استناد قرار دهد.
موسسه «تربیت مربی محیا» در سال 1400 با هدف تربیت مربی دینمدار، آگاه و کاردان آغاز به کار کرد. محیا برای اولین بار در کشور، به عنوان یک مرکز کاملا غیرانتفاعی، مخاطبانش را از میان دانشجویان دانشگاه فرهنگیان و معلمان مدارس دولتی انتخاب کرد. حامیان موسسه، افراد دغدغهمندی از نقاط مختلف کشور در حوزه تعلیم و تربیت هستند که از منابع شخصی به حمایت محیا میپردازند و تنها هدف آنها، تحقق اهداف خیرخواهانه محیا در این حوزه است.
آقای احمدی خباز مسئول موسسه می گوید: آموزشها و برنامههای محیا شامل 3 محور موضوعی با عنوان معلم آگاه، معلم کاردان و معلم پویا است که در بستر هرکدام از این محورها، خدماتی به شما ارائه میدهیم و از فعالیتهای علمی و جهادی شما بهره میبریم.
الف) معلم آگاه؛ با موضوعاتی پیرامون دانشها و بینشهای پیشمعلمی
ب) معلم کاردان؛ با موضوعاتی پیرامون مهارتها و فنون معلمی
ج) معلم پویا؛ با موضوعاتی پیرامون رشد و تعالی فردی
همچنین این موسسه بهدنبال جذب معلمان و مربیانی است که دغدغه تعلیم و تربیت اسلامی دارند، میخواهند کارهایی نو در این حوزه انجام دهند و روی ایده یا مسئله خود شروع به کار کنند.
برای عضو شدن در محیا ابتدا باید تصمیم بگیرید که معلم و مربی خاص و کارآمد باشید. این اولین شرط ورود به موسسه ماست؛ بعد از طی مراحل ثبت نام و گزینش، وارد «طرح دورخیز» که با هدف آشنایی با مسائل معلمی و بررسی راهکارها و ایدههای شما برای بهبود آنها، طی یک دوره 40 روزه طراحی شده است، می شوید.
براساس بررسی نتایج فعالیتهایتان طی این چهل روز، دوره ویژه تربیت مربی محیا با منتخبان آغاز خواهد شد.
این دوره، دو ساله است و شما برای شروع یک راه پرماجرا آماده میشوید؛ راهی که سالها ادامه خواهد داشت و سرنوشت و تربیت انسانها و متربیان زیادی متأثر از آن خواهد بود.
آدرس مجموعه: مشهد،شهید صادقی17، پلاک 10، مرکز فعالیت های نوین فرهنگی
تلفن ثابت: 05137241049
تلفن همراه: 09151593979