«سعی» جایی برای یافتن نیمه گمشده
«کانون تخصصی خانواده سعی» (سعا) با مدیریت جواد ساعیان و همراهی جمعی از افراد دغدغهمند در زمینه آموزش و پرورش و خدمات فرهنگی از سال 95 فعالیت خود را آغاز کرده است. این مجموعه پس از مدتی به این نتیجه می رسد که در حوزه خدمات روانشناسی بهویژه موضوعات خانواده و ازدواج، کاستیهایی وجود دارد بنابراین همّ خود را بر این مهم میگذارد.
از آن زمان «سعی» در سه بخش، فعالیتهای خود را تعریف کرده که دستاوردهایی را بهدنبال داشته است:
«کانون تخصصی خانواده سعی» همچنین مدل و برنامهای بر اساس 300سال فرهنگ و ادب ایرانی و اسلامی تدوین و اجرا کرده است که شامل مراقبه، پویایی و تحول با نام اختصاری (MPT) بوده و برای همه متقاضیان و به ویژه دانشجویان قابل بهرهبرداری است. سطوح (MPT) شامل سلامت و عافیت، ارتباط با کائنات و هستی، و حیات معنوی است. این پلتفرم برای نوجوانان به عنوان کمککننده به رفع بحرانهای شخصیتی و تربیتی این دوران و تبیین موضوع حجاب برای دختران کاربرد دارد.
هدف از این برنامه رسیدن مخاطب به خودآگاهی، خود ارزشمندی، خودبسندگی و اعتماد به نفس است. همچنین مخاطب از این طریق به 7 راز زندگی موفق بر اساس متون دینی و منابع خطاناپذیر تربیتی دست مییابد.
هدف متعالی و اصلی مجموعه «سعی» تولید، ترجمه و ارائه پلتفرمهای دینی در حوزه خانواده و جوانان است. این مجموعه قصد دارد برای رویداد همافزا بسته به شرایط، سه محصول خود را ارائه کند.
این مجموعه با چالشهایی نیز روبهرو بوده است؛ تامین منابع مالی پوششدهنده هزینهها برای مجموعههای فرهنگی مشکل دوگانهای را ایجاد میکند که اگر برای تامین درآمد به سمت ارائه خدمات بروند از کار پژوهشی باز میمانند و اگر به پژوهش بپردازند نمیتوانند تامین درآمد کنند. از سوی دیگر ورود مراکز و موسسات و نهادهای دارای بودجه بهطور ناقص به فعالیتهای فرهنگی از دیگر موانع و چالشهای پیش روی این کانون به عنوان یک فعال فرهنگی بوده است.
مسیرهای ارتباطی «سعی» شامل بستر فضای مجازی، سایت، کد دستوری مجموعه، تلفن و نیز بهصورت حضوری در محل دفتر کانون است.
آدرس مجموعه: مشهد، بین خیابان توحید 13 و 15، کانون فرهنگی سعا
تلفن ثابت: ۰۵۱۳۷۲۷۲۷۵۸
تلفن همراه: 09157653745
p> وب سایت : https://kanoonsaa.ir